Kaisa Launis

Tanssinopettaja

lasten tanssi, tanssileikki, nykytanssi, afro

Kaisa on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2004. Hän on toiminut tanssijana useissa ryhmissä, kuten Alpo Aaltokoski Companyssa ja Mamia Companyssa. Vantaan tanssiopistossa hän on opettanut yli kymmenen vuoden ajan ja täällä hän myös aloitti aikoinaan oman tanssiharrastuksensa.

Tanssissa Kaisaa kiehtoo sen monipuolisuus. Tanssi on toisaalta sosiaalista ja yhteisöllistä toimintaa ja vuorovaikuttamista. Se on myös kehollista, taiteellista, visuaalista ja musikaalista toimintaa. Se haastaa niin kehoa kuin ajatteluakin ja herättää tunteita. Kaisaa kiinnostaa liikkeen rytmi, tanssin ja musiikin vuoropuhelu ja liikkeen virtaus. Tunneilla korostuu jokaisen tanssijan oma ääni ja toimijuus. Jokainen työskentelee omista lähtökohdistaan ja omalla persoonallaan. Tunneilla treenataan tosissaan, mutta ei liian vakavasti.

Tanssin ohella Kaisa opiskelee psykologiaa. Hän on tutustunut muun muassa tanssin ja musiikin neuropsykologiaan ja tanssin vaikutukseen aivoihin ja hyvinvointiin. Vapaa-ajallaan Kaisa viettää aikaa perheensä ja ystäviensä kanssa sekä vaeltaa metsissä ja tuntureilla.

Kyllä vaan, kyllä vaan, luut on luotu liikkumaan! Kyllä vaan, kyllä vaan, vain puut on luotu seisomaan!

Soul Captain Band

Tanssin ilo

Tanssi on parasta silloin kun se on samalla hauskaa ja kehittävää.

Yksilöllisyys

Huomiomme oppilaan omat tavoitteet, kehon ja eri ikäkausien kehityksen.

Oppilaslähtöisyys

Aktiivinen oppija on meillä keskiössä. Erilaisuus on rikkaus.

Luovuus

Tanssitaiteen ammattilaiset auttavat löytämään oman tavan tanssia.

Vuorovaikutus

Ryhmässä toimiminen, rakentavan palautteen saaminen ja antaminen.