Marina Vyshnevskaya

Tanssinopettaja

baletti

Marina on valmistunut Leningradin (Pietarin) Vaganova Akatemiasta vuonna 1987.

Hän on työskennellyt Boris Eifmanin akateemisessa balettiteatterissa, Leonid Jakobsonin akateemisessa balettiteatterissa, Minskin akateemisessa Bolšoi ooppera- ja balettiteatterissa sekä Novosibirskin akateemisessa ooppera- ja balettiteatterissa solistitanssijattarena. Hän on vieraillut baletin solistina ja karakteritanssijana ulkomailla mm. Pariisissa, Amsterdamissa, Los Angelesissa ja Tokiossa.

Marina on toiminut opettajana vuodesta 1998 Lasten Music Hall studiossa Pietarissa, Vantaan Lapsibaletissa, Voimisteluseura Elise ry:ssä Helsingissä ja Espoossa sekä vuodesta 2010 Vantaan Tanssiopistossa. Hän opettaa myös kansainvälisillä kesäkursseilla.

Marina opettaa klassista balettia ja karakteritanssia. Marinan tunnilla on hyvä ja positivinen tunnelma, ja hän haluaa siirtää oppilailleen oman ammatillisen ja taiteellisen kokemuksensa. Marinan näkemyksen mukaan klassisessa baletissa ovat tärkeitä oikeat jalkojen ja käsien asennot, mutta tärkeää on myös tunne. Marina pyrkii aina kehittämään tanssitekniikan ohella oppilaan tanssillisuutta.

Vapaa-ajallaan Marina harrastaa uintia uimahallissa ja metsäkävelyitä lastensa kanssa.

Tekniikka ja tunne - siinä klassisen baletin perusta.

Tanssin ilo

Tanssi on parasta silloin kun se on samalla hauskaa ja kehittävää.

Yksilöllisyys

Huomiomme oppilaan omat tavoitteet, kehon ja eri ikäkausien kehityksen.

Oppilaslähtöisyys

Aktiivinen oppija on meillä keskiössä. Erilaisuus on rikkaus.

Luovuus

Tanssitaiteen ammattilaiset auttavat löytämään oman tavan tanssia.

Vuorovaikutus

Ryhmässä toimiminen, rakentavan palautteen saaminen ja antaminen.