Skip to content

UUSIEN TILOJEN AVAJAISET

Tervetuloa uusien tilojen avajaisiin la 26.9. klo 13.00-15.30 Virtataloon, Rajatorpantie 8 A, Myyrmäki.

Avajaisissa on työpajoja: Yamuna Body Rolling, Tiktok ja Minna Tervamäen metodit sekä ja kiertokävelyjä uusissa tiloissa. Ilmoittaudu työpajoihin ja kävelyihin to 24.9. mennessä.

Työpajoihin ja kiertokävelyihin on vapaa pääsy. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ole nopea ja ilmoittaudu alla olevilla linkeillä. Jos lomake ei toimi, se tarkoittaa, että tunti on jo täynnä.

Jos haluat jonoon, laita sähköpostia anna-maria.vairio(at)vantaantanssiopisto.fi

Ethän tule paikalle, jos sinulla on flunssaoireita. Jos sairastut, peruutathan paikkasi anna-maria.vairio(at)vantaantanssiopisto.fi

Avajaisissa on myös LAUROU pop-up myynti,  mm. balettihenkisiä korkealaatuisia lastenvaatteita, Suomessa valmistettuja kangasmaskeja, hiusdonitseja www.laurou.com
 

YAMUNA BODY ROLLING

Opettajana Merja Snellman, Max 15 osallistujaa / työpaja.

Yamuna Body Rolling on kehonhuoltomenetelmä, jossa eri kokoisia palloja apuna käyttäen helpotetaan kireiden lihasten ja sidekudosten aiheuttamia liikerajoituksia, kiputiloja ja ryhtiongelmia. Harjoitukset on rakennettu systemaattisesti kehon omaa logiikkaa ja järjestystä kuunnellen, ja usein positiivisen vaikutuksen, liikkumisen vapautumisen ja tilan tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen. Pidemmällä aikavälillä menetelmä voi auttaa ryhtiongelmien korjaamisessa, lisätä suorituskykyä ja  parantaa elämänlaatua helpottamalla kiputiloja ja stressioireita. Menetelmä auttaa ihmistä ymmärtämään oman kehonsa toiminnan logiikkaa ja rajoitusten sekä mahdollisten kiputilojen syntyä. Helposti opittavana se tarjoaa myös erinomaisen välineen itsehoitoon ja tukee hyvin muita kehoterapian muotoja.

Yamuna Body Rolling klo 13.00-14.00 Säihke sali. Ilmoittautuminen tästä

Yamuna Body Rolling klo 14.30-15.30 Säihke sali. Ilmoittautuminen tästä.

TIKTOK

Opettajana Johanna Seppänen. Max 20 osallistujaa / työpaja.

Tiktok-tanssitunti yhdistelee videosovelluksesta tuttuja tansseja ja liikkeitä katutanssin perusteisiin.
Tunti sopii sellaisille, jotka eivät ole aikaisemmin tanssineet ja myös niille, joilla on jo tanssitaustaa. 
Tunnin jälkeen on varattu 15 minuuttia aikaa jolloin osallistujat voivat kuvata videon omaan Tiktokiinsa, jos heillä on vanhempien lupa käyttää sovellusta. 
Tunneille osallistuakseen ei tarvitse käyttää Tiktok-sovellusta.

TIKTOK Klo 13.15-14.15 Loikka sali. Ilmoittautuminen tästä.

TIKTOK Klo 14.30-15.30 Loikka sali. Ilmoittautuminen tästä

MINNA TERVAMÄKI METODIT

Opettajana balettitanssija Minna Tervamäki. Max 15 osallistujaa /työpaja

Minnan metodit on yhdistelmä kaikesta siitä hän on 35 vuoden aikana oppinut eri liikuntalajeista, tanssinlajeista, oheistreeneistä ja kehonhuollon ammattilaisilta. Eniten hän on ammentanut tietenkin baletista, eri jooga muodoista, pilateksesta, floor barre-harjotteista ja muista tanssiin suunnatuista harjoitteista sekä vammojen jälkeisestä kuntoutuksesta. Oman alansa huippu, fysioterapeutti Jarmo Ahonen on opettanut valtavasti kehonkäytöstä 20 vuoden ajan. Tästä kaikesta muodostui suuri kokoelma treeniliikkeitä, jotka auttavat kehoa voimaan hyvin. Minnan metodit sopivat loistavasti myös kaikille!

Liikemateriaali tähtää muutamiin tärkeisiin perusteisiin, joita voi sitten hyödyntää kaikessa muussakin liikunnassa. Liikkeet auttavat löytämään kehoon oikean linjauksen ja ryhdin. Treenitunti sopii aivan kenelle tahansa, koska räätälöin sen aina kohderyhmän mukaan.

Minnan metodit klo 13.30-14 Vinha sali. Ilmoittautuminen tästä

Minnan metodit klo14.15-14.45 Vinha sali. Ilmoittautuminen tästä

KIERTOKÄVELYT UUSISSA TILOISSA. Max 7 osallistujaa / kävely. Kävelyllä saatat kohdata jos jonkinmoisia hahmoja.

Kävely klo 13.00, ilmoittautuminen tästä

Kävely klo 13.10, ilmoittautuminen tästä

Kävely klo 13.20, ilmoittautuminen tästä

Kävely klo 13.30, ilmoittautuminen tästä

Kävely klo 14.00, ilmoittautuminen tästä

Kävely klo 14.10, ilmoittautuminen tästä

Kävely klo 14.20, ilmoittautuminen tästä

Jaa tämä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue lisää

Uutiset

UUSIEN TILOJEN AVAJAISET

Tervetuloa uusien tilojen avajaisiin la 26.9. klo 13.00-15.30 Virtataloon, Rajatorpantie 8 A, Myyrmäki. Avajaisissa on työpajoja: Yamuna Body Rolling, Tiktok ja Minna Tervamäen metodit sekä

Uutiset

Tervetuloa Vantaan Tanssiopistoon!

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020-21 on käynnissä! Tunnit alkavat maanantaina 17.8., joten vielä ehdit valitsemaan itsellesi sopivan lajin, ajan ja paikan. Myyrmäen tunnit alkavat uusissa tiloissamme Virtatalossa

Tanssista harrastus?

Tutustu tarjoamiimme tanssilajeihin ja valitse omasi.