Anita Cuadra

Tanssinopettaja

lastentanssi, nykytanssi

Anita on valmistunut tanssinopettajaksi (AMK) Savonia Ammattikorkeakoulun Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemiasta. Hän on toiminut tanssinopettajana eteläisessä Suomessa useissa eri tanssikouluissa ja opettanut niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin lajeinaan lastentanssi, baletti ja nykytanssi.

Uusin innostuksen kohde hänellä on barre ja hän on valmistunut myös barre-ohjaajaksi vuonna 2020. Ulkomaan kokemusta Anita on saanut Nicaraguassa, missä hän on toiminut tanssijana, opettajana ja koreografina eri tanssikouluissa, -ryhmissä ja nicaragualaisilla tanssifestivaaleilla.

Anitalle tärkeintä on tanssin riemu, se kokonaisvaltainen ”hyvä fiilis”, mitä tanssiminen antaa. Tanssi on myös loistava itseilmaisun keino. Opettajana Anita on innostava ja kannustava ja hän haluaa, että tunneilla treenataan täysillä ja tosissaan, mutta hyvällä mielellä.

Neljän vauhtiviikarin äitinä Anitan vapaa-aika kuluu pitkälti perheen parissa, mutta hän on myös aina haaveilemassa uudesta reissusta jonnekin tuntemattomaan paikkaan.

Tanssin riemu, siitä kaikki lähtee!

Tanssin ilo

Tanssi on parasta silloin kun se on samalla hauskaa ja kehittävää.

Yksilöllisyys

Huomiomme oppilaan omat tavoitteet, kehon ja eri ikäkausien kehityksen.

Oppilaslähtöisyys

Aktiivinen oppija on meillä keskiössä. Erilaisuus on rikkaus.

Luovuus

Tanssitaiteen ammattilaiset auttavat löytämään oman tavan tanssia.

Vuorovaikutus

Ryhmässä toimiminen, rakentavan palautteen saaminen ja antaminen.