Esityksiä ulkomailla

Kansainvälinen toiminta

Adelaide 2018

Heinäkuussa 2018 Dance and the Child International- konferenssi oli Australiassa, Adelaidessa. Opetusteatteri Rikka sai kutsun tapahtumaan. He esittivät Anna-Maria Vairion koreografian Æffect. 14. daCi tapahtuman teemana oli ”dance, gathering, generations, learning”.

Kööpenhamina 2015​

Vantaan Tanssiopistoston tanssiteatteriryhmä valittiin esiintymään daCi konferessiin Kääpenhaminaan 2015. Tanssiteatteriryhmä esitti tapahtumassa oppilaiden ideoiman esityksen Pelko ja voima. Sen ohjasivat teatteri-ilmaisun opettaja Laura Arala ja apulaisrehtori Anna-Maria Vairio. Opettajat saivat myös kutsun tulla esittelemään tanssiteatteriprojektia konferenssiin.

Taiwan 2012​​

Vantaan Tanssiopiston oppilaat saivat kutsun Taiwanissa järjestettävään kahdenteentoista Dance and the Child international (daCi) -konferenssiin 14.–19.7.2012. Hyväksytyt esitykset ovat ” T3CH” (koreografia Susanna Veijalainen Sipilä & visuaalisuus Marja Juutinen) ja ” Hoviväki” (koreografia Anna-Maria Vairio).

Jamaica 2009

Opiskelijamme osallistuivat Jamaicalla järjestettyyn yhdenteentoista Dance and the Child international – konferenssiin 2.-9.8.2009. Mukana matkalla oli Vantaan Tanssiopiston erikoiskoulutusluokka Rikka, kolme opettajaa, rehtori sekä huoltajat. Jamaicalla nähtyjen kahden esityksen koreografit ovat Stina Bergholm ja Leena Porri ”Slaves of the Rhytm” ja Tiina Jalkanen ”You and We”.