Tanssilajit

Urban & World

Alussa oli rytmi

Katutanssi ja afro ovat vauhdikkaita tanssilajeja, joille yhteistä on voimakas painotus rytmeihin. Anna betoniseinistä kaikuvan basson tai djemberummun hypnoottisen pulssin siivittää sinut energiselle tanssimatkalle.

Street -nimellä kutsutaan katutanssityylejä, kuten hip hop, breakdance ja new style. Vauhdikkailla Street -tunneilla katutanssin eri tyylit tulevat tutuiksi katu-uskottavien biittien säestyksellä.

Etnisistä tanssilajeista tarjoamme tällä hetkellä afrotanssia. Energisillä ja hauskoilla afrotunneilla kunto nousee tehokkaasti, rytmitaju kehittyy ja mieli avartuu.

Lajit

Street Dance ja afro.

Street Dance

Street -tunnilla katutanssin eri tyylit ja suuntaukset tulevat tutuiksi. Lisäksi sekoitamme katutanssiin mausteita jazztanssista. Tunnilla koko keho pääsee liikkumaan monipuolisesti rytmikkään musiikin tahdissa. Luvassa on rentoa meininkiä ja katu-uskottavia biittejä!

Afro

Afrotanssi on ilmaisurikas, rytmeillään valloittava tanssilaji, joka energisoi kehon ja mielen. Tunneilla tehdään itä-ja länsiafrikkalaista liikemateriaalia afrikkalaiseen musiikkiin ja suomalaisella tvistillä. Afro parantaa kehon liikkuvuutta, rytmitajua ja kohentaa kuntoa. Tunneilla tanssin ja rytmin ilo sekä vauhdikas meininki sekoittuvat sopivaan määrään itsensä haastamista. Tule tanssimaan iloa elämääsi!

Tunnit

Ilmoittaudu tunneille järjestelmämme kautta. Katso myös lukujärjestys ja hinnastomme.

Street Dance

Afro

Ilmoittautuminen 6.5.2024 alkaen lukuvuodelle 2024-2025.