Skip to content

Lasten ja nuorten opetus jatkuu normaalisti

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 14.1.2022 päätöksen mukaisesti 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua terveysturvallisuustoimet huomioiden normaalisti. Näin ollen lasten ja nuorten opetus Vantaan Tanssiopistossa jatkuu lukujärjestyksen mukaisesti. Vuonna 2002 ja sitä ennen syntyneiden oppilaiden osalta kevätlukukausi alkaa tämänhetkisten rajoitusten mukaisesti 25.1.2022. Järjestämme rajoitusaikana oppilaillemme joitakin avoimia, ilmaisia etätunteja, katso linkit 7.1. lähetetystä sähköpostista ja tule mukaan!

Jaa tämä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lue lisää

Uutiset

Lasten ja nuorten opetus jatkuu normaalisti

Etelä-Suomen aluehallintoviraston 14.1.2022 päätöksen mukaisesti 2003 ja sen jälkeen syntyneiden lasten ja nuorten harrastustoiminta voi jatkua terveysturvallisuustoimet huomioiden normaalisti. Näin ollen lasten ja nuorten opetus

Uutiset

Tunnit alkavat 23.8.2021!

Vantaan Tanssiopisto toivottaa tanssijat tervetulleeksi kesälaitumilta! Tunnit alkavat 23.8.2021 alkavalla viikolla. Opettajat lähettävät ilmoittautuneille ennen tuntien alkua kauden aloitustiedotteen, josta selviää tanssiopintoihin liittyvät käytännön asiat.

Tanssista harrastus?

Tutustu tarjoamiimme tanssilajeihin ja valitse omasi.