Skip to content

Tiiviskursseista iloa marraskuuhun!

Järjestämme marraskuun piristykseksi neljä tiiviskurssia, joista saat virtaa pimenevään vuodenaikaan. Kursseja sekä aikuisille että teineille, katso tarkemmin alta! Kurssi-ilmoittautumiset verkkokaupan kautta osoitteessa https://liikuttajat.fi/vantaantanssiopisto. Paikka kurssilla varataan maksamalla kurssimaksu verkkokaupan kautta. Paikkoja rajoitetusti, toimi vikkelään!

Lyrical jazz alkeet, 16+-vuotiaat

La 12. ja 19.11. klo 12.15-13.30, Leinikkitie 20. Opettaja Satu Rapo, hinta 35 euroa.

Lyrical jazz 7-9-luokkalaiset

La 12. ja 19.11. klo 11-12.15, Leinikkitie 20. Opettaja Satu Rapo, hinta 35 euroa.

Lyrical jazzia voi kuvailla lyyriseksi ja vahvasti musiikkia kuuntelevaksi tanssilajiksi. Tässä lajissa yhdistyvät eri tanssilajien tekniikat. Tunneilla harjoitellaan mm. piruetteja, hyppyjä ja lattiatasossa liikkumista. Tunnit soveltuvat parhaiten jazztanssin perusteet jo hallitseville tanssijoille.

Barre

To 10., 17. ja 24.11. klo 19-20, Monitoimitalo LUMOn tanssisali, Korso. Opettaja Anita Cuadra, hinta 45 euroa.

Barre on koko kehon kokonaisvaltainen treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Tunnilla vahvistetaan erityisesti syviä tukilihaksia – keskivartaloa, reisiä ja pakaroita, eli juuri niitä lihaksia, joita istumapainotteinen elämäntapamme laiminlyö. 

Yamuna Body Rolling

Pe 18.11. klo 18-19.30, Virtatalo, Rajatorpantie 8. Opettaja Merja Snellman, hinta 20 euroa.

Yamuna Body Rolling on kehonhuoltomenetelmä, jossa eri kokoisten pallojen avulla pyritään lisäämään liikkuvuutta, vapauttamaan liikeratoja ja helpottamaan mahdollisia kiputiloja. Usein vapauden tunteen kehossa huomaa jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, ja pidemmällä aikavälillä menetelmä voi auttaa kiputilojen ja ryhtiongelmien työstämistä. Metodi on erinomainen tukilaji monille liikuntalajeille.

Jaa tämä

Lue lisää

Uutiset

Hyvää kesää!

Vantaan Tanssiopisto on loikannut kesälaitumille! Toimisto on suljettu ajalla 14.6.-28.7., mutta luemme toki viikoittain sähköpostia vto(ät)vantaantanssiopisto.fi. Kiireellisissä asioissa kannattaa tavoitella rehtoria puhelimitse tai sähköpostitse. Kiitos

Uutiset

RIKKA RYHMÄT RAATIKOLLA

Esitykset Raatikon näyttämöllä. Osoite: Silkkitehtaantie 5, Tikkurila. Pe 7.6. klo 19 ensi-ilta La 8.6. klo 15 ja klo 19 LIPUT 10€ ja 15€ Lipunmyyntiin tästä

Tanssista harrastus?

Tutustu tarjoamiimme tanssilajeihin ja valitse omasi.