Nina Mamia

Tanssinopettaja

lastentanssi, aikuinen & lapsi tanssitunti, tanssiteatteri

Nina Mamia on valmistunut koreografiksi (tanssitaiteen maisteri) Teatterikorkeakoulusta ja teatteri-ilmaisun ohjaajaksi Stadia, Helsingin Ammattikorkeakoulusta. Ninalla on myös tanssinopettajaopintoja Turun Taideakatemiasta. Ninan tanssipolun tärkeä kokemus oli tuolloisen Raatikon Tanssikoulun nyk. Vantaan Tanssiopiston Rikka – erikoiskoulutusryhmä, jossa Nina oli mukana 1990-luvulla. Osa tuolloisista opettajista opettaa edelleen Vantaan Tanssiopistossa ja näiltä opettajilta Nina kokee, että hän sai parhaan oppinsa tanssitaiteen monipuoliseen tekemiseen.

Tanssinopettajana Nina on toiminut Vantaan Tanssiopiston lisäksi Keski-Uudenmaan Tanssiopistossa, Keravan Tanssiopistossa, Kalliolan kansalaisopistossa. Lumoavan Tanssin keskuksessa, Tanssilassa Helsingissä sekä Zodiak – Uuden Tanssin keskuksessa.

Nina haluaa, että hänen tunneillaan oppilaat voivat kokea itsensä hyväksytyksi. Hänen mielestään siitä lähtee oppimisen ja tekemisen ilo yhdessä muiden kanssa. Nina rakentaa tunnit ikäryhmän huomioiden monipuolisiksi kokonaisuuksiksi, joissa on mukana sopivasti haasteita ja tanssin riemua. Tanssileikit ja mielikuvituksen käyttäminen tanssiessa ovat myös olennainen osa Ninan tanssitunteja.

Vapaa aikanaan Nina lukee, katsoo elokuvia ja leikittää kissojaan, joita hänellä on kaksi.

Tanssin ilo kuuluu kaikille!

Tanssin ilo

Tanssi on parasta silloin kun se on samalla hauskaa ja kehittävää.

Yksilöllisyys

Huomiomme oppilaan omat tavoitteet, kehon ja eri ikäkausien kehityksen.

Oppilaslähtöisyys

Aktiivinen oppija on meillä keskiössä. Erilaisuus on rikkaus.

Luovuus

Tanssitaiteen ammattilaiset auttavat löytämään oman tavan tanssia.

Vuorovaikutus

Ryhmässä toimiminen, rakentavan palautteen saaminen ja antaminen.