Satu Rapo

Tanssinopettaja

street dance, jazztanssi, show jazz

Satu on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia ammattikorkeakoulusta 2012 ja opiskelee tällä hetkellä Teatterikorkeakoulussa tanssitaiteen maisteriksi. Hän on myös pilatesohjaaja ja opiskellut urheiluhierojaksi. Vantaan tanssiopiston lisäksi Satu on työskennellyt monissa pääkaupunkiseudun ja lähialueen tanssikouluissa, sekä sijaistanut mm. Vaskivuoren tanssilukiolla. Tällä hetkellä Satu työskentelee kausiluontoisesti tiiviskurssien pitäjänä sekä esiintyjänä esim. EGGgirls duetolla Oulun seudulla sekä vaikkapa ihmiskarhuna päiväkodeissa.

Tanssissa Satua kiinnostaa yhdessä kasvaminen ja tekeminen. Ryhmähenki luo hyvän ja turvallisen pohjan uuden oppimiselle. Tanssinopettajana Satu kokee olevansa sekä kasvattaja, että tanssille tyypillisten asioiden opettaja. Tanssissa on parasta sen tuoma ilo ja energia, mikä valtaa mielen ja kehon.

Satun vapaa-aika kuluu liikkumiseen, matkustamiseen ja opiskeluun. Itsensä kehittäminen on Satulle tärkeää, joten vapaa-ajalla myös tanssiminen ja ihmisyyden opiskelu kiinnostaa.

Ei ole vain yhtä tapaa tanssia.

Tanssin ilo

Tanssi on parasta silloin kun se on samalla hauskaa ja kehittävää.

Yksilöllisyys

Huomiomme oppilaan omat tavoitteet, kehon ja eri ikäkausien kehityksen.

Oppilaslähtöisyys

Aktiivinen oppija on meillä keskiössä. Erilaisuus on rikkaus.

Luovuus

Tanssitaiteen ammattilaiset auttavat löytämään oman tavan tanssia.

Vuorovaikutus

Ryhmässä toimiminen, rakentavan palautteen saaminen ja antaminen.