Suvi Pohjonen

Tanssinopettaja

baletti

Suvi on tanssinut ammatikseen vuodesta 1984 lähtien Turun seudun Tanssioppilaitoksessa, Aurinkobaletissa, Tanssiteatteri ERIssä, Tanssiteatteri Raatikossa, Kansallisoopperassa, Tanssiteatteri Dis Tanzissa ja opettanut tanssijan työnsä ohella balettia vuodesta 1990 lähtien Turun Riennossa, Västra Nylands Folkhögskolan tanssilinjalla, Etelä-Vantaan Taitoluistelijoita, ScVantaan kilpavoimistelijoita, Uudenmaan cp-yhdistyksen tanssikerhoa, Vantaan liikuntapalveluiden erityislasten perusliikuntakerhoja ja Vantaan Kulttuuripalveluiden tanssityöpajoja vantaalaisissa päiväkodeissa ja kouluissa.

Suvi on tehnyt myös lukuisia koreografioita ammattitanssiteattereille. Vuonna 2005 Suvi valmistui FISAF kuntosaliohjaajaksi, vammaisliikunnan ohjaajaksi ja suoritti LATU-tutkinnon. Vantaan Tanssiopistossa Suvi on opettanut lastentanssia, balettia, varvasluokkia ja aikuisia vuodesta 2006 lähtien.

Tanssissa ja tanssin opettamisessa Suvia kiehtoo erityisesti monipuolisuus. Suvin tunnit ovat vaihtelevia, jokainen saa tulla tunnille omana itsenään ja jokainen otetaan huomioon yksilönä. Tanssitunneilla tehdään töitä tosissaan mutta hyväntuulisesti, opitaan kehittämään omaa tanssijan polkua nauttien samalla ryhmän yhteishengestä ja yhdessä tanssimisesta. Balettitunneilla keskitytään olennaiseen: vähemmän on enemmän!

Lapsuutensa museossa asuneena kaikenlainen kulttuuri on tärkeää Suville. Suvi on Tanssiteatteri Dis Tanzin hallituksen puheenjohtaja ja sen myötä tanssin levittäminen erityisesti Vantaalla on sydämen asia. Kaikki liikuntaan, liikkeeseen ja tanssiin liittyvä vie suuren osan vapaa-ajasta ja jos aikaa jää, kaikenlaiset kirjat löytyvät nopeasti käteen puutarhanhoidon ohella.

Liike on lääke!

Tanssin ilo

Tanssi on parasta silloin kun se on samalla hauskaa ja kehittävää.

Yksilöllisyys

Huomiomme oppilaan omat tavoitteet, kehon ja eri ikäkausien kehityksen.

Oppilaslähtöisyys

Aktiivinen oppija on meillä keskiössä. Erilaisuus on rikkaus.

Luovuus

Tanssitaiteen ammattilaiset auttavat löytämään oman tavan tanssia.

Vuorovaikutus

Ryhmässä toimiminen, rakentavan palautteen saaminen ja antaminen.