Skip to content

Tärkeää asiaa koskien koronavirusepidemiaa

PÄIVITYS 28.10.2020: Pääkaupunkiseudun koordinaatioryhmä on 27.10. antanut uuden linjaukset harrastustoimintaan liittyen. Näiden linjausten mukaisesti myös Vantaan Tanssiopisto suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikille yli 15-vuotiaille opiston tiloissa 2.11.2020 alkaen. Suositus koskee käytäviä, aulatiloja ja pukuhuoneita. Tanssisaleissa tanssitunnin aikana maskin käyttöä ei edellytetä. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöltä, joka ei terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää (oma ilmoitus riittää). Lisätietoja täältä.

Vantaan Tanssiopisto kiittää kaikkia oppilaita ja vanhempia vastuullisesta toiminnasta koronavirusepidemian etenemisen hillitsemisessä. Hienosti on pesty käsiä ja pidetty turvavälejä, ja sairaat ovat esimerkillisesti pysyneet kotona oireiden lakkaamiseen saakka. Loistavaa toimintaa, hyvät tanssinharrastajat ja vanhemmat!

Meistä riippumattomista syistä epidemia on Uudellamaalla kuitenkin edennyt kiihtymisvaiheeseen. Tämä tarkoittaa uusia viranomaisohjeita, joita myös tanssiopisto luonnollisesti noudattaa.

Maskin käyttöä suositellaan nyt kaikille yli 15-vuotiaille tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Tämä koskee myös tanssiopiston tunteja ja sekä oppilaita että opettajia. Puethan siis maskin, jos lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista!

Huomioithan myös, että tiloissa oleskelua ei suositella. Opiston tiloissa voi odotella vain, jos se on pienen tanssijan hyvinvoinnin kannalta välttämätöntä!

Edelleen ei voi liikaa korostaa hyvän käsi- ja yskimishygienian sekä oireisena kotona pysymisen tärkeyttä. Taudin pysäyttäminen on meidän kaikkien yhteinen asia, toimitaan siis edelleenkin vastuullisesti yhdessä!

Jaa tämä

Lue lisää

Uutiset

Extraluokkien täydennyshaku käynnissä!

TÄYDENNYSHAKU NYKYTANSSIN EXTRA 1 & 2 JA BALETIN MINIEXTRA JA EXTRA 1 -RYHMIIN Pidämme täydennyshaut nyt keväällä nykytanssin 1-ja 2 ryhmiin sekä baletin miniextra ja

Uutiset

Talviloma!

Vantaan Tanssiopisto viettää talvilomaa 19.-25.2.2022 ja myös toimisto on suljettu. Toivotamme kaikille oppilaille hauskaa ja rentouttavaa lomaa, nähdään tanssisaleissa jälleen maanantaina 26.2.!      

Tanssista harrastus?

Tutustu tarjoamiimme tanssilajeihin ja valitse omasi.